gratisgodis.se

Jag hade ganska tråkigt i helgen och blev medlem på gratisgodis.se, jättelätt sätt att få hem massa godis som är just det; gratis. Superbra! Lätt att få ihop till flera beställningar också, superbra för ett godismonster som jag!

Bli medlem här: http://www.gratisgodis.se/?r=285990

Pointshop.se

Jag erkänner... jag har blivit fast på pointshop.se! provade när jag inte hade någonting att göra och då ville jag bara fortsätta till nästa sak och nästa sak... nu är jag uppe i 15000 poäng men behöver liiite till för att få vad jag vill ha.

Så är ni inte medlemmar kan ni ju prova! använd den här länken så hjälper ni mig en liten bit på vägen:
http://www.pointshop.se/?ref=2082051

Det bästa är att varken det man 'handlar' eller frakten kostar något och man kan få mycket enkla poäng utan att binda upp sig på något. Gillar ni det inte så kan ni ju iallafall bli medlemmar via länken för att hjälpa mig och sedan skita i det ;)

Sen om du är tjej kan du beställa ett gratis varuprov (jag har läst villkoren och du binder dig inte till något utom att du kan få erbjudanden men dessa borde gå att avbeställa) från tena så får jag lite hjälp av er där också :)

http://www.pointshop.se/f/?cid=4957&uid=2082051

Nu har jag gjort nog reklam för ett långt tag.. Förlåt för den dåliga aktiviteten i bloggen också.. Ha det bra! <3

Tävling hos alisa!

Nu är det tävling hos Alisa och jag deltar för att kunna överraska mamma med en present om jag vinner :)

Var med ni också! ;)

Intagningsbesked


Idag fick jag intagningsbeskeden, JAG KOM IN PÅ FORSHAGA AKADEMIN!

Hundsport till hösten!! <3

Frillan

Här har ni den, men jag censurerade ansiktet p.g.a miner och grimaser med en risk för hjärtinfarkt för betraktaren - för er säkerhet alltså. Varsågod Malin, men man ser den ändå inte som i verkligheten ;)


(klicka på bilden för att se större)

Nu tänker malin "Meh! Det är ju inte kort?!" men det äär det - på ena sidan iallafall. Otrooligt kort, om jag drar med handen så tar håret slut på tok för snabbt ^^

Men Matilda/Mathilda (?) gjorde ett bra jobb igen och den nya tiden beställdes samma dag som skolavslutningen, innan tiderna tar slut. Men det är efter skolavslutningen, så hon gör balfrisyren och kanske kanske att jag kan få mamma att hon får sminka mig också..

Frissan

Nu har jag varit hos frissan och fått ny frilla, asymmetriskt o sådär^^ Ska lägga upp en bild så småningom, ska bara hålla Malin lite på halster ;)

Sista dagen

Usch, sista dagen med internet tills på söndag. Idag åker jag och stora familjen (Jag, mamma, ulf, mikael, albin, terese, markus, william och jonathan) till Näsfjället för att åka skidor.

Jag har datorn med mig för att kunna jobba med tema folkmord i bilen och så, men det mobila bredbandet är ju hemma hos ludvig.

Jag skulle bara meddela att jag blir oaktiv (som om jag kunde bli mer oaktiv) tills på söndag :)

Ha det bra!