bekräftat

Jaha, nu är det i princip bekräftat att mitt smink är stulet, smink till värde av mer än 818kr. surt. Det är ju vi som får köpa nytt. Fattar inte varför folk ska pilla på andras saker och rota i min väska!

Imorgon = simning D:

Stulet smink?

Mitt smiiink! Det är borta! Alltihop! Eller, inte allt men allt som jag använd någon gång de senaste två åren.

Vi hade ju gympa idag och i gympaväskan hade jag med mig sminket i en liten slags necessär då. Innan gympan vet jag att det låg där i påsen och jag tror inte att jag plockade ur det, men efter var det borta. Tömde gympapåsen men det var borta, tänkte då att jag kanske lyckats glömma det hemma trots att jag är helt säker på att jag la ner det. Väl hemma efter skolan var det inte här, jag tömde väskan igen men inget smink. Så antingen har jag på något mystiskt sätt lagt det under sittbänken, men det har jag svårt att tro, eller så är det stulet. Så surt! Flera hundra kronor åt helvete liksom.. Imorgon lånar jag en mascara mamma har, tar den nya, men det är ändå otroligt surt.

Vilken tur att jag inte la ner min parfym! Jag tänkte men så tänkte jag att "skitsamma, jag klarar mig utan idag" för jag var lite stressad och orkade inte bråka med dragkedjan på necessären eftersom det blir lite trångt.

Usch... jag ska titta imorgon på rasten om det finns på gympan, om det inte gör det så... jag vet inte. Usch, vad har folk för nytta av mitt smink?! Nästan så jag önskar att jag hade någon smittsam ögonsjukdom eller något. Förstår inte vitsen att ta andras saker överhuvudtaget, så himla onödigt.

Nej. nu ska jag sluta babbla om mitt smink trots att det är surt..

Ha det bra! <3

Nyfiken

Vicke vet precis hur man får mig nyfiken..

"Haha, jag skulle skriva ett brev. Haha Sandra, jag har massa brev skrivna till dig under lektionstid, ska jag skicka dem?"

Hmm, vad kan det stå där?!

Men nu måste jag gå och göra mig iordning, vi iväg till jonathans ettårskalas. Ska bli kul att träffa de små igen, det var ett tag sen nu. Albin är redan här hemma så honom träffar jag ju just nu :)

william the gentleman

Jag hittade en söt bild på william som får bidra till Mumari.se's "lördagshatten"!


hundhalsband

Japp, jag syr faktiskt hundhalsband. Nomehalsband närmare bestämt och säljer på http://cupcakeshop.webb.se. För ett tag sen beställde en tjej tre stycken, varav två av d-ringarna gick sönder på för att jag gjorde misstaget att använda osvetsade d-ringar. Vi kom överrens om att jag skulle sy nya och få betalt för frakten, och nu är de klara. Tänkte visa de här för skojs skull lite :)


Hej då mobilen!

Ja, denna veckan skickar vi iväg min mobil till jönköping. Den har krånglat sen jag köpte den så vi får se om de kan lösa det. Men nu kommer iallafall lite bilder jag hade på mobilen men först dagens lunch:



Idag gjorde jag pannkakor eftersom vi inte hade så mycket hemma. Dock är jag helkass på pannkakor så först fick jag ringa mamma för receptet, sen mamma som inte svarade och fortsätta till terese för att få veta hur varm plattan skulle vara. Sen kan jag inte vända på hela pannkakor heller, sist blev två av en hel sats hela så ah.. Så jag gjorde små! Det gick väl.. sådär. Men de blev ätbara och faktiskt ganska goda. Det är inte utsidan som räknas - right?

Och hörnet på en pannkaka som kikar fram på bilden är inte bränt! Det är mer...hmm... ah..  förkolnat.

Okej, nu kan vi fortsätta!


Den växer och den frodas!



De där granarna är läbbiga! Iallafall när det är becksvart ute och man går själv, känns som om någon ska hoppa ut ur dem när som helst..


Dålig bild och kvalité men alla de här bilderna är ju från mobilen. Iallafall så dels har jag tagit den för jag bor rätt fint ändå vissa morgnar. Det är då man önskar man hade kameran med sig och lite mer tid. Sen för att visa den hemska vägen till bussen. Den är så otroligt tråkig och lång! När bilden togs hade jag gått förbi granarna på bilden ovan och det är ju en liten bit mellan huset och de granarna, sen det röda strecket på det - och det går inte att gena någonstans. Det är tråkigt! Men jaja, snart kan jag ta ut moppen igen och då ser jag inte den här vägen på länge eftersom jag då åker åt andra hållet..

Men nu orkar jag inte ladda upp fler bilder. Jag borde sy men mamma har packat ner symaskinen för hon ska ha den med sig imorgon så jag får väl göra lite läxa.. eller så tittar jag på en film.. usch jag vill inte göra läxa men jag borde verkligen.

Jaja, ha det bra alla! <3

sköldpadda!

Nu när jag har sådär snyggt skrivbord så vill jag ju inte ha en massa fula mappar på skrivbordet så tack vare tina (tack<3) kan jag nu presentera:


Göran alltså! Namnet och pilen sitter ju inte på skrivbordet utan det skrev jag till för att presentera honom. Men visst är han snyggare än alla mappar? och ingen text under heller - mycket snyggare. Så ingen kommer ana att man kan trycka på honom, om man inte läst det här då.

Nu ska jag upp och ta en bit mat :)

Nytt skrivbord!


japp, nu äre nytt igen och mycket bättre. tack för hjälpen tina! nu ska jag bara se om tina vill berätta hur man får min mammut att växa upp och bli stor (som din pingvin du vet..) :)

Valentine's day <3

Idag är det ju alla hjärtans dag och eftersom jag inte har någon pojkvän men däremot en fru så blir min present till henne. Dock är det kanske inte så mycket men jag har inte haft tid att ordna något.. Iallafall så har jag gjort ett kollage med kommentarer om hennes sång, som en liten självförtroendeboost. Så.. varsågod malin, jag älskar dig och det hoppas jag att du vet! Vad som än händer mellan oss så kommer jag alltid finnas här om du vill prata, behöver hjälp eller vad som helst. Jag älskar dig, astrid och lennart for life<3333

malins kommentarer kollage
Klicka för större bild..

Om jag hade haft en färgskrivare hade jag skrivit ut den åt henne men jag tror inte det skulle bli så bra i svartvitt ^^
Då hade hon kunnat titta på den när som helst hon känt sig osäker, men nu får du den på datorn iallafall.. Säg till så skickar jag originalet :)

Filmen

Här kommer filmen då Malin sjunger! :)


Malin! <3

Usch vad jag är oaktiv men jag orkar helt enkelt inte skriva aktivt om allt. Det är så mycket annat.

Idag var det iallafall plug n' play på skolan och malin ställde upp och sjöng! Jag är så stolt över henne, det lät mycket bättre än originalet! Videon från konserten vill inte göra som jag säger men jag har en inspelning från när hon tränade som ni kan få lyssna på. Kommentera gärna sången också :)

http://www.youtube.com/watch?v=6TemkRpLb0o

Ha det bra<3

Sorry folks!

Det hände en del ikväll så uppdateringen får vänta. Skulle bara säga det.. <3

Sorry folks!

Det hände en del ikväll så uppdateringen får vänta. Skulle bara säga det.. <3

Mums filibabba!

Just nu sitter jag och mumsar på en chokladboll som mamma hade med sig hem till mig. Update om helgen kommer senare ikväll :)

Liten update

Nu har jag inte bloggat på jättelänge... men just nu sitter jag hemma hos Ulfs bror på hans dator - en stooor laptop. Men iallafall så ska jag sätta mig imorgon eller något och skriva om veckan och lägga in lite bilder..

Igår tog jag och Tina med Malin på överraskningsresa - vad det var får ni veta när jag skriver imorgon :)

Ha det bra alla! <3

Inpopulärt knä

Ojojoj Ajajaj Ojojo... okej, jag har klagat klart.

Idag på matten fick jag nämligen väldigt väldigt ont i vänsterknät, så jag kunde inte gå ordentligt. Sedan dess har jag haltat. Jag har ju problem med knäna sen innan men idag har det varit värre.

Vi slutade ju tjugo i ett också eftersom vi inte hade någon spanska så istället för att gå till bussen i henån, åka hem och sedan gå hem från bussen som antagligen skulle tagit dubbelt så lång tid som vanligt så följde jag med Malin hem så vi har tittat på film och lite så, haft det mysigt. Sen kom mamma och hämtade mig så jag fick skjuts hem. Får hoppas att det är bättre imorgon så jag inte missar bussen, det är ju nationella prov imorgon. Men nu ska jag titta lite på burken, så ses och ha det bra!